Salzgitter Mannesmann Staalhandel b.v.

Deltastaal in Oosterhout, Noord-Brabant,en Friesland staal in Drachten vormen samen Salzgitter Mannesmann Staalhandel b.v.. Met meer dan 60.000 m2 ruimte voor opslag en bewerkingen zijn we vol trots een van de grotere spelers op de Nederlandse markt.
Het overgrote deel van ons assortiment wordt geproduceerd door dochterondernemingen van ons moederbedrijf Salzgitter AG in Duitsland.
Aanvoer van deze producten vindt plaats per schip.
Geleverd wordt in Nederland en de ons omringende landen.

Kwaliteit en zekerheid

Wij als onderneming staan garant voor prima staalproducten. Zowel ons moederbedrijf Salzgitter A.G. als Deltastaal en Friesland staal zijn al vele jaren ISO-gecertificeerd. Bovendien voldoet al het op voorraad liggende materiaal aan de EURO- en DIN-normen. Alle producten kunnen uit voorraad worden geleverd of voor u worden geproduceerd volgens het walsprogramma. Met een klik op deze speciale pagina ziet u meteen wanneer het door u gewenste profiel in productie gaat.

Totale bewerking

We leveren u graag een gereed product. Daarom hebben we alle faciliteiten in huis om de voor u bestemde producten op maat te zagen. Daarnaast behoren de bewerkingen boren, buigen, stralen, meniën en galvaniseren tot ons dagelijks werk.

Vrijblijvend een offerte?

Natuurlijk kan dat. Stuurt u ons uw gegevens per fax of e-mail en wij zorgen dat u per omgaande een passende aanbieding krijgt toegezonden.

Salzgitter Mannesmann Staalhandel - Staalleverancier van formaat

Organisatieschema Salzgitter groep.

Bekijk via deze link het organisatieschema van de Salzgitter Groep.

Mocht u niet in het bezit zijn van Adobe Acrobat Reader kunt u deze downloaden.